Fudbaler želi oproštaj Divca, ali ovaj ni da čuje: I dalje bijesan što je slao poruke njegovoj kćerki

Niša Saveljić želi da mu bivši košarkaš oprosti što je slao poruke njegovoj kćerki Petri koja je već duže vrijeme u vezi sa Mihajlom Veruovićem.

Košarkaš Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Sukob se dogodio jer se kćerka zvijezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

“Niša se odmah pokajao i htio da se lično izvini Divcu, ali Vlade ne želi da ga vidi. Bio je bijesan i govorio kako Nišu nije sramota da šalje poruke Petri koju zna još kada je bila dijete. Niša je kasnije preko zajedničkih prijatelja slao poruke izvinjenja, ali Divac ne želi da čuje. Prijatelji su pokušavali da stišaju strasti između Divca i Niše i da ih pomire, ali od toga nema ništa. Divac je ljut i kaže da je Niša za njega završio za sva vremena”, kaže izvor Kurira.

Inače, Petra je usvojena kćerka Snežane i Vlade Divca, koje je u njihov dom stigla kada je imala šest mjeseci.

Petra koja je već duže vrijeme u vezi sa Mihajlom Veruovićem, živi na relaciji Srbija-Amerika i prije nekoliko godina otvorila je svoj lični blog, gdje piše o sebi, članovima porodice, školovanju, kao i o tome kako vidi svijet iz svoje perspektive.

“Ljudi me često pitaju kako je to imati dvije mame i dvije tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka djevojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Voljela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine”, napisala je svojevremeno Petra na svom blogu.

Ostavite komentar: