FOTO – Tramp stigao u London, tokm slijetanja dočekao ga džinovski penis

LONDON – Američki predsjednik Donald Tramp stigao je u posjetu Velikoj Britaniji, tokom koje će imati audijenciju kod kraljice Elizabete II i razgovarati sa odlazećom premijerkom Terezom Mej.

Poslije velike ceremonije dobrodošlice u Bakingemskoj palati i razgovora sa kraljicom, Tramp će popiti tradicionalni engleski čaj sa princem Čarlsom.

Za uveče je predviđen svečani državni banket.

U okviru posjete Evropi, američki predsjednik će učestvovati na komemoraciji povodom 75. godišnjice Dana D, na Normandijsko-američkom groblju u Francuskoj, kao i na drugim komemorativnim skupovima koji će tim povodom biti održani na obje strane Lamanša.

Kako prenose Nezavisne novine, planirana je i Trampova prva zvanična posjeta Irskoj.

Džinovski penis u travi “dočekao” Trumpa tokom slijetanja u London

Britanski tinejdžer odlučio je napraviti u svom dvorištu poruku za predsjednika SAD-a Donalda Trumpa koji je stigao u zvaničnu posjetu Londonu. Trump je poruku mogao vidjeti iz zraka dok je slijetao, a riječ je o džinovskom penisu napravljenom u travi.

[foogallery id=”30501”]

 

Uz penis je kosilicom napravio polarnog medvjeda i napisao “Oi Trump” te “klimatska promjena je stvarna”.

Mediji su objavili da je autor 18-godišnji Ollie Nancarrow koji je kazao kako se nada da je predsjednik vidio njegovu poruku dok je svojim avionom Air Force One prilazio Stansted aerodromu, prenosi Klix.ba.

“Donald Trump i njegovo negiranje klimatskih promjena nisu dobrodošli i želim da bude potpuno svjestan toga”, rekao je.

Tinejdžer je inače osnivač web stranice Born Eco koja pomaže u spajanju kupaca s ekološki osviještenim prodavačima.

Trump će boraviti tri dana u Londonu. Sastaće se s kraljicom u Buckingham palati, a naveče će imati večeru s državnicima. Lider opozicije Džeremi Corbyn kazao je kako će bojkotovati događaj, dok je gradonačelnik Londona Sadiq Khan uporedio Trumpa s fašistima 20. vijeka.

Očekuju se i protesti na trgu Trafalgar u kojim će učestvovati hiljade ljudi.Ostavite komentar: