Džonićeva supruga o sinovima: Djeca su nevina, imaju svjedoke

Suzana Džonić, supruga Gorana koji je osumnjičen za ubistvo porodice Đokić u Aleksincu, rekla je da ne zna zašto je njenim sinovima, Stefanu i Milanu, ponovo produžen pritvor.

– Djeca su nevina, imaju svjedoke, nema nikakvih dokaza protiv njih ne znam više zašto leže tamo i cijela porodica pati. Svi pate i djeca i svi. Za supruga, pravda neka pobjedi i istina nek izađe na vidjelo – rekla je Suzana za “Novosti”.

Ona je rekla da je njenim sinovima teško, i da stalno pitaju kako su im djeca.

– Nadamo se već tri mjeseca da će da im ukinu pritvor. Meni su inspektori rekli da će odmah da ih puste, jer djeca nisu umješana ničim u zločin. Ovah mlađi je bio u bazi 21 dan, a stariji je radio te noći, i ima svjedoke. Djeca su stvarno dobra – rekla je Suzana.

Podsjećamo, Viši sud u Nišu produžio je prije tri dana pritvor za još 30 dana Goranu Džoniću, njegovim sinovima Milanu i Stefanu Džoniću, kao i braći Aleksandru i Kostadinu Miloševiću, koje je prvoosumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije, označio kao inspiratore i neposredne izvršioce zločina.

Ostavite komentar: