Dvojica pobjegla i alarmirala policiju: Albanac napao i nožem povrijedio srpskog mladića

Dvadesetčetvorogodišnji Albanac napao je nožem srpskog mladića u blizini Tehničke škole u Sjevernoj Mitrovici, nakon čega je uhapšen, rekao je portparol kosovske policije za region Sjever Branislav Radović.

Radović je naveo da je da je uhapšen A.Š koji je sinoć oko 22 časova napao srpskog mladića M.M (26) i nanio mu povrede lica i glave, zbog čega je hospitalizovan.

On je rekao da je osumnjičeni napao mladića M.M dok je bio u društvu dva druga čiji su inicijali M.N. (34) i P.Đ. (32) koji su uspjeli da pobjegnu i prijave slučaj policiji.

“Osumnjičeni kosovski Albanac je oko 22.00 časa krenuo sa nožem u ruci ka srpskim mladićima koji su stajali u blizini raskrsnice. Jedan od trojice Srba je primetio osumnjičenog kako im se približava sa podignutom rukom i poziva ih na obračun. Dvojica mladića su uspeli da pobegnu”, ispričao je Radović za Kosovo onlajn.

On je rekao da se istraga o ovom slučaju nastavlja intenzivno i da je A.Š. osumnjičen da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, te mu je određeno zadržavanja do 48 časova.

Ostavite komentar: