Dramatičan snimak! Talasi oborili čovjeka sa stijena, crvena zastavica zbog opasnosti

27.07.2023. | 07:22

Uslijed ogromnih talasa u Crnoj Gori jedna osoba je već poginula, na plaži Ploče su tukli ogromni talasi o stene, a sada je objavljen novi jezivi snimak iz Crne Gore.

Prethodno je objavljen snimak sa plaže u Crnoj Gori koji je šokirao javnost, a na kojem se vide ljudi koji insistiraju da uđu u vodu, bez obzira na ogromne talase koji tuku o stijene, uprkos tome što su na snazi crvene zastavice koje označavaju da je kupanje opasno.


Sada je objavljen novi snimak, zabilježen u Budvi, a na njemu se može vidjeti čovjek kojeg su ogromni talasi oborili sa stijena.

“Iako je situacija na moru danas mnogo složenija zbog pojačanog vjetra i velikih talasa, kupači ne haju zbog istaknute crvene zastavice”, navodi se u opisu ovog šokantnog snimka.

Podsjetimo, danas se u zalivu Trašte, na hridinama između uvale Pržna (Plavi horizont) i Marina naselja turističkog rizorta Luštica Bej u Krtolima kod Tivta, dogodio stravičan incident kada se mlađa osoba utopila u talasima. Tom prilikom tri osobe su zadobile povrede, pretpostavlja se kada su ih talasi bacili na stijene na obali.

Inače, UPSUL je u utorak imala čak pet akcija spasavanja kupača na Velikoj plaži u Ulcinju, a čiji su životi bili ugroženi zbog neopreznosti i nepoštovanja crvenih zastava koje su na plažama bile istaknute za kupače radi opasnosti izazvane velikim talasi i jakom jugu.