Drama u školi! Srednjoškolac potegao startni pištolj i prijetio ostalim učenicima

Učenik Srednje mješovite škole u Bijelom Polju potegao je startni pištolj i prijetio ostalim učenicima u školi nakon čega je bacio oružje i pobjegao, potvrđeno je iz Uprave policije.

Učenik je protezao startni pištolj (svadbarski) na đake, nakon čega je bacio oružje i udaljio se sa lica mjesta. Vrlo brzo policija je našla i pištolj i učenika koji je priveden. Obavešten je ODT, a istraga je u toku – saopšteno je iz Uprave policije.

Ovom događaju prethodila je svađa u školskom dvorištu. Obaviještena je policija, i uzimaju se izjave od učenika i očevidaca.

– On je prijetio je da će sve da ih pobije. Niko nije znao da je riječ o svadbarskom pištolju – kazao je sagovornik iz škole.

Pomoćnik direktor škole: Učenici se gurali na poligonu

Pomoćnik direktora pomenute škole Zoran Sošić kazao je da je za vrijeme trajanja velikog odmora došlo do guranja učenika na poligonu.

– Odmah sam izašao i primijetio vozilo, džip “nisan”, kako se udaljava od tih učenika, na moj znak da se to vozilo zaustavi nisu reagovali nego su nastavili kretanje prema meni. Da bih izbjegao da me ne pregaze skočio sam unazad, to vozilo se zatim udaljilo od škole put grada – priča Sošić. On je kazao da je učenika 4V-2, S.B., koji je učestvovao u toj gužvi pozvao da uđe u kancelariju direktora i odmah pozvao policiju i obavijestio direktora škole.

– Poslije sam saznao da se učenik, koji je je izazvao incident, zove A. S. i da je učenik 4V-6. Iz izjava koje su usmeno davali učenici iz 4V-2 i učenik 4V-6, T.B., koji je bio u “nisanu” sa A. S., sam saznao da je učenik A.S. u trenutku kada se vraćao u rikverc, zakačio “nisanom” učenika C.B. nakon toga je došlo do prepirke i psovke između tih učenika – kaže Sošić, prenosi TVCG.

Ostavite komentar: