Drama na pijaci! “Nisam gledala u bebu 10 sekundi i ta žena mi je ukrala dijete” FOTO

Jedna Novosađanka doživjela je pravu dramu danas na pijaci zbog bizarne šale jeden nepoznate žene, koja je praktično simulirala krađu njene bebe.

Ona je na društvenoj mreži Ikx napisala šta je doživjela i na koji način se sve dogodilo.

– Još se tresem, ali ću napisati. Maloprije sam sa mlađom (1,5) bila na pijaci, vozila sam je na trociklu. Starija žena je dok sam plaćala breskve i jedva desetak sekundi nisam gledala u M, odgurala dijete, i sakrila je iza tezge! Počela sam da paničim, unezvjereno gledam oko sebe i vrištim da mi je nestalo dijete, da bi ta baba počela da se smije, pokazala mi M i rekla “Ahahahaha! Ja sam je ukrala. Ajde, bre, malo šale! – navela je majka, još uvijek pod utiscima.Kako je dodala, najgore je što je tu babu srela nekoliko minuta prije, na drugoj tezgi.

– Par minuta prije toga je kupovala povrće na drugoj tezgi gdje i sam i ja. Rekla da je M toliko slatka da bi je ukrala. Nasmijala sam se tada i šaljivo odgovorila “Može, al’ na barem 2 dana, da se naspavam.” Nasmijali se svi, ja platila i otišla dalje niz pijacu po breskve. Par minuta kasnije ta ludača je to uradila! Najluđe je što je očekivala podršku prisutnih za takvu jezivu “šalu” – napisala je detalje Novosađanka.

– Toliko sam se drala na nju, da se gomila okupila. Priznajem, koraknula sam ka njoj da je udarim, ali pomisao na policiju i privođenje me spriječio. Nju su prolaznici odgurali da ode. Deset sekundi. Deset sekundi je dovoljno da vam nestane dijete! Skratila mi je život – napisala je na kraju ova majka.

Njena objava izazvala je mnoštvo reakcija, a dobila je podršku velikog broja korisnika pomenute društvene mreže.

– Tebi svaka čast za samokontrolu. Ja nisam siguran da bih uspio, a to bi bio vrlo glup potez – napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, piše Blic.

Ostavite komentar: