Dodatne linije: Posjetiocima “Egzita” na raspolaganju specijalni vozovi

Srbija Voz i muzički festival “Egzit” dogovorili su za posjetioce specijalne vozne linije na relaciji Beograd – Novi Sad tokom trajanja predstojećeg festivala od 7. do 10. jula na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi.

“Egzit” tim, organizator zvanično najboljeg muzičkog festivala u Evropi, saopštio je da će posjetiocima festivala, pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka na relaciji Novi Sad – Beograd, biti na raspolaganju i specijalni polasci.

Iz pravca Beograda prema Novom Sadu dodatni vozovi će kretati u 23.00, 00.00 i 1.00 čas sa stanice Beograd Centar.

Od Novog Sada prema Beogradu dodatni vozovi će kretati u 1.30, 2.30, 3.30 i 4.30 časova.

Svi ti vozovi stajaće na željezničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave.

Pored ove, vozovi će stajati i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad.

Time će dolazak i odlazak vozom na “Egzit biti omogućen i za sve posjetioce sa tih lokacija.

Specijalni vozovi će ovu relaciju prelaziti za manje od sat vremena.

Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija Voza uz popust od pet odsto, kao i na blagajnama i kartomatima.

Srbija Voz i “Egzit” pozivaju sve posjetioce da iskoriste priliku i da za dolazak i odlazak na festival koriste voz kao prevozno sredstvo.

Vozom je, kako se ističe na kraju saopštenja, putovanje bezbjedno i udobno, dok se istovremeno biranjem ovog prevoznog sredstva vodi računa i o životnoj sredini.

Na “Egzitu” će nastupiti najveća muzička imena današnjice poput Kelvina Herisa, Nika Kejva i “D bed sidsa”, Igi Azalee, kao i domaćih Ane Đurić Konstrakte, “Dece loših muzičara”, te stotine drugih.

Ostavite komentar: