Dobili po 16 godina zatvora: Tukli i silovali mladića (19), na kraju ga opljačkali

Nikola M. (23) i Milan N.(23) osuđeni su pravosnažno na po 16 godina zatvora, zbog krivičnog djela silovanja i teške krađe. Oni su proglašeni krivim zbog toga što su, kako je to sud utvrdio, prije dvije godine silovali mladića Slobodana P. u Beloj Crkvi (Srbija).

Naime, njima dvojici je, odlukom Višeg suda u Pančevu, prvenstvno bila izrečena kazna od po 17 godina i dva mjeseca zatvora, ali je Apelacioni sud umanjio ovu kaznu za po godinu dana, tako da će obojica robijati po 16 godina.

Podsjetimo, dvojica mladića teretila su se da su u septembru 2020. godine, Slobodana P., koji je tada imao 19 godina, u kući pretukli, a zatim ga tjerali da ih oralno zadovoljava i na kraju ga opljačkali.

Presreli su me na ulici oko 23 sata. Uhvatili su me za ruku i na silu odveli u sobu. Više od tri sata su me mučili. Udarali su me pesnicama, šipkom i šutirali me i tjerali da ih oralno zadovoljavam. Na kraju me je jedan od njih i silovao – ispričao je nesrećni Slobodan nakon nemilog događaja.

On je tada rekao i da su ga nakon iživljavanja i prijetnji izbacili napolje kroz prozor, ali je nekako uspio da se dočeka na noge i da se odvuče do kuće kod oca, sa kojim je otišao kod ljekara koji su pozvali policiju, prenosi Blic.

Ostavite komentar: