Detalji ubistva u Nišu: Napadač nije znao žrtve, nož potegao zbog gurkanja

Tokom protekle noći u Ulici 7. jula u Nišu, jedan mladić je nastradao dok je drugi zadobio teške povrede. Obračun se dogodio u jednom kafiću u centru Niša.

U sinoćnjem obračunu u prepunom kafiću u centru Niša, S.S. (26) iz okoline Doljevca u Urgentni centar je stigao bez vitalnih parametara.

„On je imao veliku ubodnu ranu u predjelu lijeve strane grudnog koša, koja je bila fatalna“, kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

M.C., učesnik sinoćnjeg incidenta, zadobio je ubodnu ranu jetre i operisan je.

“Pacijent je operisan i zadržan je na liječenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, svjestan je i komunikativan”, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Kako nezvanično saznajemo, napadač F.P. (30) i njegove žrtve nisu se poznavali. Naime, oni su se sinoć slučajno zatekli u kafiću u centru Niša. U kafiću je zbog ogromne gužve došlo do međusobnog gurkanja i koškanja između napadača i žrtvi ovog incidenta. Tom prilikom je grupica momaka, među kojima su S.S. i M.C., istukla F.P. (30) zbog optužbi da ih je gurao više puta nakon čega je on napustio kafić.

Nekoliko trenutaka kasnije, napadač F.P. (30) se vratio sa nožem u rukama i tom prilikom izbo M.C. i S.S. nakon čega je S.S. nastradao od posljedica uboda nožem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom akcijom uhapsili su F. P. (30) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo, navedeno je u saopštenju MUP-a, prenosi “Nova.rs”.

 

 

Ostavite komentar: