Dačić: Spremni smo da nastavimo saradnju sa SNS-om

Predsjednik SPS-a Ivica Dačić izrazio je spremnost na saradnju sa SNS-om i dodao da će se zalagati za državne interese na isti način kao i do sada.


“SNS ima apsolutnu većinu i Aleksandar Vučić i ja nismo razgovarali o tome, ali želim da kažem da smo mi spremni na saradnju”, rekao je Dačić u obraćanju i štabu SPS-a.

On je izrazio zadovoljstvo da su SNS i SPS osvojili više od 75 odsto glasova.

“Želim da čestitam pobjedniku izboru – SNS-u i da istaknem da je važno da su izbori protekli u demokratskoj atmosferi, da je bojkot propao i da je veoma važno da je Srbija zadržala političku stabilnost”, istakao je Dačić.

On je naveo da će SPS imati više od 30 mandata, dodavši da je SPS napravio reforme u svojim redovima i da će mladi ljudi oko njega biti poslanici.

Šapić ponosan: Uspjeli smo da se predstavimo Srbiji

Lider SPAS-a Aleksandar Šapić, čija je lista osvojila više od četiri odsto glasova na parlamentarnim izborima u Srbiji, čestitao je svima sa liste na ulasku u parlament.
Šapić je izjavio da se u jednom trenutku uplašio kada je video kolika je izlaznost u Beogradu, ali da je očigledno da su i u Srbiji uspjeli da se predstave u dođu do značajnog broja ljudi.

“Nastavljamo dalje, dok sam se bavio sportom davao sam dosta golova, ali nisam mnogo slavio. Večeras treba da budemo zadovoljni, jer se otvara nova era za našu politiku razuma i pravog patriotizma, ne šovinizam a i neoliberalizma, za našu stranku. Sad možemo da definišemo šta za nas nema alternativu, Srbija nema alternativu”, naglasio je Šapić.

On je u obraćanju u štabu SPAS-a rekao da očekuje da će u predstojećem periodu stranke i organizacije dolaziti na političku arenu na drugi način.

“Očekujem i da će se SNS ponašati kao u prethodnih nekoliko meseci”, naglasio je Šapić i poručio da je ponosan jer mu se čini da je način ponašanja i komunikacije koji je ta stranka započela počeo da se osjeća i u drugim političkim organizacijama.

 

Ostavite komentar: