Da slijedi Vučićevu politiku: Beogradski odbor SNS podržao Šapića za gradonačelnika

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) jednoglasno je danas odlučio da za gradonačelnika glavnog grada Srbije, Beograda, predloži Aleksandra Šapića.

Iz te stranke su poslije sjednice gradskog odbora naveli da od gradonačelnika očekuju da “marljivo i vrijedno radi na novim i započetim projektima, izgradnji infrastrukture, na rješavanju komunalnih problema, da građanima obezbijedi još bolje uslove života, i da slijedi politiku koju vodi predsjednik Aleksandar Vučić, a to je politika mira, stabilnosti, razvoja i prosperiteta”.

“Lista ‘Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve’ nastaviće da vodi odgovornu i domaćinsku politiku u Beogradu, a sve u interesu građana koji su nam na prvom mjestu i koji su nam dali svoje povjerenje na izborima”, stoji u saopštenju SNS.

Mediji su prethodno javili da će Predsjedništvo SNS na sjednici u četvrtak zvanično predložiti Šapića za gradonačelnika Beograda, a sjednica gradskog parlamenta na kojoj će odbornici birati novog gradonačelnika trebalo bi da bude održana u subotu, 18. juna.

Ostavite komentar: