“Bukti” rat! Teško ranjeni Macan ukrao drogu škaljarcima, a i sam je član ozloglašenog klana

Adis Bejtović (35) zvani Macan koji je teško ranjen u ponedjeljak u Berlinu kada je na njega i još dvojicu muškaraca ispaljeno najmanje 27 hitaca, kako se sumnja, napadnut je jer je škaljarskom klanu ukrao drogu, saznaje Blic.

“Grupa čiji je Bejtović član slala bi ukradene narkotike za Njemačku gdje bi ih preprodavali”, kaže izvor Blica upoznat sa slučajem. Klan Šaćirovića, prema nezvaničnim informacijama, u Novom Pazaru zadaje ozbiljne probleme.

“Oni su se tamo raširili svuda, a novac zarađen od preprodaje ukradenih narkotika ulažu u nekretnine po Novom Pazaru i na taj način ga peru. Takođe su opasni”, dodaje naš sagovornik. Inače, kako smo ranije objavili Bejtović je teško ranjen u ponjedeljak uveče u Berlinu kada je na njega i još dvojicu muškaraca ispaljeno najmanje 27 hitaca. Prema pisanjima njemačkih medija, pucnjava se desila u Ulici Miler, ispred ugostiteljskog objekta u kojem su sjedili Bejtović i još nekoliko muškaraca, kako se pretpostavlja, poreklom iz naših krajeva.

“Sumnja se da su napadači ciljali baš Macana, a da su njegovi drugovi bili kolateralna šteta. Jedan od ranjenih muškaraca prije nekoliko dana je otputovao za Njemačku iz Novog Pazara”, kaže izvor. Prema informacijama BILD-a, pored Bejtovića ranjene su još tri osobe.

“Policajac sa lica mjesta rekao je da je jedna od tri žrtve pogođena sedam do osam puta hicima u gornji deo tijela. Rečeno je da su sve žrtve srpske nacionalnosti ili porijekla”, piše Bild. Očevici ove pucnjave ispričale su za njemačke medije da je scena izgledala kao u brutalnim akcionim trilerima. Napadač je ispalio gotovo 30 hitaca, a u jednoj žrtvi je navodno završilo osam metaka.

Mia E. (28) koja se sa momkom zadesila blizu bara u trenutku pucnjave ispričala je da se sve odigralo oko 23 sata, dok su gosti šiša-bara “Lale” sjedili u bašti. Ona je ispričala da je kovrdžavi muškarac imao saučesnike, koji su stajali između parkiranih automobila. Drugi svjedoci tvrde da je pucano i u pravcu jednog crnog vozila.

“Čula sam pucnje i izletjela sam iz radnje da vidim šta se događa. Pored mene je protutnjao crni automobil, nekoliko ljudi je bilo u njemu”, rekla je za medije Ilgerim H. (39), koja radi u lokalu nedaleko od bara u kom se dogodio zločin.

Nakon napada žrtve su ostale da leže u bašti. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Portparol tužilaštva je potvrdio da su žrtve poreklom iz Srbije, te da su napad izvršili Albanci.

Rođak jednog od povrijeđenih za jedan srpski medij, ispričao je da je meta bio M.D, a ne Bejtović On je, navodno sa još dvojicom momaka iz Novog Pazara sedeo u baru kada su im prišla dvojica muškaraca za koje se sumnja da su poreklom iz Albanije i počeli da pucaju na njih sa nekoliko metara blizine.

Policija obezbjeđuje bolnicu

Prema pisanju medija, u pucnjavi je povrijeđena i jedna žena.

“Počinilac je još uvijek u bjekstvu, a policija obezbeđuje bolnice u kojima su smješteni povrijeđeni”, prenosi Bild.

Ostavite komentar: