Brutalni ubica “pao” u ruke zakona: Bogatog keramičara zadavio pertlom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvijetlili su ubistvo Milorada R. (48) u stanu na Belim vodama na Čukarici i uhapsili D. B. koji je izvršio zločin.

Kako se sumnja D. B. je između 12. i 13. avgusta ove godine u stanu u naselju Bele vode na opštili Čukarica podesnim predmetom stezao oko vrata četrdesetdevetogodišnjeg muškarca i tako ga ubio, piše Blic.

Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu.

Prema informacijama iz istrage, kobne noći Milorad je u svom stanu navodno sedeo sa dvojicom dužnika, sa kojima je pio. U jednom trenutku oni su ga navodno napali i naterali da kaže gde krije novac, posle čega je likvidiran.

Izvor iz istrage je za Pink rekao da su tokom uviđaja u Miloradovom stanu nađeni tragovi dvojice napadača i da je Milorad R. dvojici osumnjičenih pozajmio izvesnu svotu novca, verovatno uz zelenašku kamatu.

“Njih dvojica su se, po svemu sudeći, dogovorili sa Miloradom da se u sredu uveče nađu u njegovom stanu na Belim vodama, navodno, kako bi ispregovarali termin vraćanja duga. Nekoliko sati su sedeli za stolom i pili su alkohol. Kad je Milorad već bio pripit, ova dvojica su ga zaskočila”, objašnjava sagovornik. Prema njegovim riječima, jedan napadač je Miloradu stavio nož pod grlo i naterao ga da kaže gde krije novac u stanu.

“U stanu su nađeni tragovi borbe, što znači da je Milorad pokušao da pruži otpor, ali bezuspješno. Dužnici su ga pretukli i najvjerovatnije su ga naterali da kaže gde krije pare, pošto u stanu tokom uviđaja nije pronađeno ništa od novca. Na kraju ga je jedan od njih zadavio pertlom i pobjegli su”, kazao je sagovornik Pinka.

Milorada je mrtvog dan kasnije našao njegov prijatelj i kolega, s kojim je tog dana trebalo da obavi neke keramičarske radove. Zatečen je mrtav na stolici, presamićen preko stola. Milorad je živio sam na trećem spratu zgrade u Ulici Ratka Resanovića na Belim vodama.

Ostavite komentar: