Bruka i sramota: Nekadašnji vaterpolista Zvezde i Partizana vrijeđao Srbe i urinirao po crkvi

Danilo Adžić, bivši vaterpolista Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde i Partizana, bio je glavni akter velikog skandala koji se u noći između nedjelje i ponedjeljka dogodio u Kotoru.

Poznati crnogorski vaterpolista, a sada odbornik Demokratske partije socijalista, urinirao je na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu. U njegovom društvu bili su bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić.

Adžić je navodno vrijeđao suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje, prenose “Vijesti”.

Supruga kotorskog paroha je sa prozora obližnjeg parohijskog doma kritikovala mladiće zbog sramnog ponašanja, a oni su počeli da je vrijeđaju čak i na nacionalnoj osnovi.

Iz policije saopšteno je da je patrola na lice mjesta upućena odmah nakon prijave.

“Odmah je na lice mjesta upućena patrola koja je u blizini… Ispred kafe bara ‘Karampana’ primjetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce… Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mjesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbjeđena i od njih su prikupljena obavještenja”, navodi se iz Uprave policije.

Izvor Vijesti tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Zanimljivo, vaterpolista Primorca na svom Instagram profilu ponosno ističe da studira u Begoradu.

Ostavite komentar: