Brat ubijenih sestara uputio molbu: Oslobodite čovjeka koji je zaustavio krvavi pir u Cetinju VIDEO

Poslije komemorativne sjednice danas u Vladinom domu na Cetinju, Tiodor Radunović, čije su sestre Mila i Aleksandra Radunović ubijene u masakru, obratio se predstavnicima vlasti sa molbom da Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, koji je pucao u ubicu Vuka Borilovića, bude oslobođen i da ga nadležni ne terete za bilo koje krivično djelo.

Radunović je pozvao da se odgovornosti oslobodi čovjek koji je, kako je kazao, zaustavio krvavi pir na Cetinju.

“Da ta djeca, koju taj čovjek ima, ne ostaju bez oca po drugi put, molim vas da se taj čovjek ne tereti”, kazao je Radunović i poručio da je to herojski čin.

Nakon njegovog kratkog obraćanja u sali su se čuli aplauz i riječi podrške, prenosi RT CG.

U Vladinom domu na Cetinju održana je komemorativna sjednica povodom tragedije koja je pogodila taj grad i u kojoj je stradalo 11 osoba. Komemoracija je počela minutom ćutanja za žrtve, a poručeno je da Cetinje nije samo u svom tugovanju, već da tuguje cijela Crna Gora.

Podsjetimo, Vuk Borilović ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest prije nego što je i sam ubijen. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na mjesto pucnjave, ali i prolaznike.

Ostavite komentar: