Bori se za život: Lane Gutović premješten na odeljenje intenzivne njege

Lane Gutović je u petak hitno primljen u bolnicu zbog problema sa disanjem i ljekari su odlučili da ga stave na kiseonik.

Milan Lane Gutović bori se za život na Vojnomedicinskoj akademiji.

Urađen mu je PCR test i rezultat je pokazao da nema koronu.

Međutim, Lanetu se u ponedjeljak poslije podne naglo pogoršalo stanje, pa je premješten na odjeljenje intenzivne njege.

– Nije dobro. Prebačen je na odjeljenje intenzivne njege i njegovo stanje je veoma teško. Čuo sam se s njim u petak kada je tek primljen na VMA i dobro je zvučao. Malo je teže je disao, ali smo mogli da razgovaramo – počinje priču izvor i dodaje da je prije dva dana sve krenulo po zlu:

– Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedjeljak poslije podne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premješten na odjeljenje intenzivne njege.

Kako navodi sagovornik, Gutović je prije dva mjeseca preležao kovid-19, ali se nije potpuno oporavio:

– Imao je lakši oblik korone, ali se nije lijepo zaliječio. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao da otkaže sve predstave. Vukao je prehladu već dva mjeseca, nije htio kod ljekara… Posljednjih godina živi kao samotnjak, pa nije mnogo ljudima govorio o zdravstvenim problemima.

Čuveni glumac odgovarao je na telefonske pozive kada su ga tek primili na VMA i tada je poručio da je optimista.

– Nemojte me zvati, u bolnici sam, testiran sam na koronavirus. Vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro – rekao je Lane prije nekoliko dana.

 

 

Ostavite komentar: