“Boli te k…c kako razgovaram”: Objavljen snimak policajca koji maltretira maloljetnika

Zagrebački policajci su prošle subote oko jedan sat poslije ponoći na poziv komšija intervenisali u prostoru za zabave u Gradišćanskoj ulici na zagrebačkom Črnomercu te su pritom na neprimjeren način postupali prema 17-godišnjaku koji je slavio rođendan.

“Dođi i ti sad ‘vamo. Koliko imaš godina? Daj ličnu. Nemaš ličnu, ha? Nemaš? Što glumiš? Koliko imaš godina? Sad ćeš 18? Super, sad ideš sa mnom u stanicu. Sačekaj me tu”, vikao je policajac na maloljetnika bez lične karte dok ga pokušava legitimisati, prenosi Jutarnji.

Mladić pritom u ruci drži cigaretu koju mu policajac izbija iz ruke udarcem, a na opasku jednog od gostiju da mu se ne sviđa kako je policajac vikao na njegovog prijatelja dobija odgovor: “Boli te k…c kako ja s njim razgovaram (…) Sad ćeš ići sa mnom, neka mama i tata dođu u stanicu”.

Video možete pogledati na ovom linku.

Jutarnji prenosi da će protiv policijskih službenika, u čijem su postupanju utvrđeni propusti, biti podneseni zahtjevi za pokretanjem disciplinskog postupka nadležnom Disciplinskom sudu u Zagrebu, poručili su iz PU zagrebačke.

Ostavite komentar: