Bojana izvršila samoubistvo: Prerana smrt manekenke potresla sve

Sve je potresla vijest o preranoj smrti manekenke Bojane Šarac (28), a prema nezvaničnim informacijama Bojana je izvršila samoubistvo.

Bojana je bila jako aktivna na društvenim mrežama. Pored svog zvaničnog profila imala je i profil na kom je prodavala nove, ali i polovne stvari.

Ona je na specifičan način komunicirala sa svojim prijateljima i publikom, pa su tako oni imali utisak da je mnogo bolje poznaju.

Nakon vijesti o njenoj smrti, niko nije ostao ravnodušan, pa se tako na profilima nižu komentari.

“Putuj sa anđelima”, “Zašto bree”, “Još uvijek sam u šoku, neodstaješ nam”, “Bole, volimo te”, bili su samo neki od komentara, prenosi Srpskainfo.

Takođe, ljudi su u komentarima nagađali kako je manekenka prolazila kroz depresiju, ali da niko nije znao kako je ona mogla tako da uzme maha.

Da podsjetimo, Bojana je za života nizala uspjehe širom planete, dok je domaća javnost pamti po učešću u spotu muzičara Relje Popovića za numeru “Maria”.

Bojanin otac, Mladen Šarac potvrdio je ovu vijest juče na svom Fejsbuk profilu i napisao kako je Bojana juče sahranjena u Sremskim Karlovcima, a danas se opet oglasio i poslao poruku koja slama srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bole (@bolemene)

“Hvala vam svima koji ste uz mene u najtežem trenutku mog života. Vaša podrška mi je sve i mnogo mi znači. Ne daj bože nikome ovakve nesreće. Anđele tatin vjerujem da si na boljem mjestu. Bože čuvaj mi moje dijete”, napisao je skrhani otac na Fejsbuku uz fotografiju svoje kćerke.

Bojana je i te kako bila aktivna na društvenim mrežama, a na njima baš ništa nije moglo da ukaže na odluku o samoubistvu.

Stalnu adresu posljednjih mjeseci nije imala, već je živjela na relaciji London – Novi Sad.

“Srbija je početna tačka svakako bila, poslije toga je bila Kina, pa sam iz Kine prešla u Istanbul, iz Istanbula sam bila malo u Milanu i onda sam došla nazad u Srbiju da bih obnovila pasoš, ali glavna tačka je zapravo London. Tako da, iz Londona se u stvari putovalo najviše. Kažem “putovalo” u prošlom vremenu jer smo zarobljeni u sadašnjem nažalost i vrtimo se u loop-u već par mjeseci, nadam se da će se stvari vratiti u normalu što prije. Najviše mi odgovara London, ali to bi vjerovatno onda više bio London osamdesetih, pošto su oni tada imali neku scenu gdje pričamo o Vivienne Westwood i pričamo o nekim ljudima kao što je i Alexander McQueen, gdje je to stvarno bilo u najvećem procvatu. Meni je jedino zbog toga žao što nisam rođena u tom vremenu, odnosno što tada nisam imala nekih 15-16 godina jer bi to bilo idealno. Ostaje nam istorija da bismo vidjeli šta se sve tu dešavalo. Što se tiče sadašnjosti, sve se to nekako izmijenilo, sada scena zavisi od toga koliko imaš pratioca, koliko si popularan, a ne to koji je grad najbitniji. Svi su bitni, a nijedan nije bitan”, kazala je ona jednom prilikom za “univerzitetskiodjek”.

Ostavite komentar: