“Bio sam van sebe”: Dr Nestorović istakao da mu se život u jednom trenutku pretvorio u pakao

Mada je svojim izjavama često izazivao oprečna mišljenja u javnosti, dr Branimir Nestorović ima veliku armiju obožavatelja, o čemu svjedoči i grupa na Fejsbuku po nazivu “Poštovaoci lika i djela dr Branimira Nestorovića”.

“Ja jedini nisam član tog kluba, glupo mi da se učlanim. Vidim da je to neka ekipa iz Republike Srpske, jer dugo već idem tamo”, otkrio je doktor.

U jednom od posljednjih gostovanja, gdje je na TV Hepi predstavio svoju novu knjigu simboličnog naziva “Između dva sveta”, dr Nestorović je otkrio da mu godi što ga ljudi uvažavaju, ali da mu ne prija medijska pažnja. Objasnio je i da je to jedan od razloga zbog čega se povukao iz javnosti.

“U jednom trenutku sam bio van sebe. Moj život se pretvorio u pakao. Više nemaš nikakvu privatnost”, kaže poznati pulmolog koji posljednje mjesece provodi u Obrenovcu.

“U jednom trenutku je to počelo da remeti moj život. Ja sam uvijek bio ta crna ovca u Kriznom štabu i to je postalo malo zamorno. Tako da sam odlučio da se bavim onim što najbolje znam – medicinom, da držim predavanja…” ispričao je on.

Dodao je da njegova žena kaže da više neće nigdje da ide sa mnom.

“Kad krenemo, to traje, zaustavljamo se, tu su selfiji… Pa to zloupotrebljavaju, stavljaju kao reklame”, ispričao je doktor i dodao da su počeli da se ophode prema njemu kao da je estradna zvijezda, što je daleko od istine.

“Jedna grupa me je doživljavala kao nekog pretendenta za ministra, za političku karijeru. Ja sam kandidat za penziju, evo sad skupljam dokumenta. Moja kćerka je izbrisala Fejsbuk profil jer je u medijima izašao članak ‘Kako izgleda kćerka profesora Nestorovića’, Ne možeš više da živiš. A ne možeš više ni da platiš. I to je isto neprijatno”, istakao je Nestorović i otrkio da mu, a posebno u Obrenovcu, pijačni prodavci ne dozvoljavaju da plati namirnice.

Ostavite komentar: