Biciklista aktivirao eksploziv? Pronađen atentator koji je digao u vazduh Strahinju Stojanovića

Eksplozivnu napravu postavljenu pod džip Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen u nedjelju na Novom Beogradu, najvjerovatnije je aktivirao biciklista, koji je bio u neposrednoj blizini.

U eksploziji na Novom Beogradu, u ulicu Omladinskih brigada u 12.15 časova, u džipu koji je odletio u vazduh ubijen je Strahinja Stojanović koji je ostao bez obje noge i imao teške povrede unutrašnjih organa.

“Pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera sa okolnih objekata i provjerava se kretanje svih prolaznika koji su se u vrijeme eksplozije zatekli u blizini Ulice Omladinskih brigada. Istražiteljima je najviše pažnje privukao muškarac obučen kao profesionalni biciklista, kog su kamere snimile dok prolazi nedaleko od mjesta na kom je Stojanović dignut u vazduh”, otkriva izvor Kurira iz istrage.

Sa Strahinjom se u trenutku eksplozije u automobilu nalazila Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45) koja je ranjena, a na ulici nakon što je aktivirana bomba, očevidac za Mondo je rekao da je Sonja vrištala i zapomagala na španskom.

Ona je otpuštena iz bolnice, a nakon toga je na svom Instagramu objavila: “Mi smo duša. Smrt ne postoji, to je samo ljudska konstrukcija”.

Ostavite komentar: