Beba od šest mjeseci ostala zaključana u autu: Potresna drama ispred Doma zdravlja

Ispred ivanjičkog Doma zdravlja odigrala se prava drama kada je šestomjesečna beba ostala zaključana u autu gdje su se nalazili i ključevi kola, dokumenta i mobilni telefon od majke.

Ne očekujući da će sistem samozaključavanja sam odreagovati majka je spustila bebu na sjedište zatvorila vrata i krenula ka svojima. Međutim auto se zaključao.
Nakon više neuspjelih pokušaja da razbiju staklo ili na neki drugi način dopru do bebe u pomoć je pritekao mladi policajac Nemanja Radović koji se tu slučajno našao.
“S majkom došao kod doktora i vidio uznemirenu ženu na parkingu. Prišao sam joj da pitam u čemu je problem. Pokušao sam da razvalim vrata, razbijem staklo, ali nisam uspio. Znam iz prakse da ako je dijete uznemireno i plače, može da izgubi dosta kiseonika u zatvorenom prostoru.Žena je plakala, nije imala telefon i nije znala koga da okrene. Pitao sam je da li ima rezervne ključeve i za adresu, i otišao sam po ključeve. Kada smo otključali vrata automobila, dijete je spavalo ali je bilo blijedo. Beba je bila dobro na kraju”, ispričao je Nemanja, piše Kurir.
Plač bebe pretvorio se u smijeh kada su na kraju otključali automobil i iznijeli je napolje.

Ostavite komentar: