Basket turnir “Igraj za Kosmet”: Barani prikupili 7.500 evra za Srbe na Kosmetu

Na humanitarnom turniru u basketu tri na tri “Igraj za Kosmet” koji je održan u Baru prikupljeno je 7.500 evra namijenjenih manastiru Draganac i Srbima u južnoj srpskoj pokrajini.

Ova pomoć je namijenjena i samohranoj majci četvoro djece Blažici Vićentijević iz Zubinog Potoka, kao i za potrebe izgradnje igrališta za djecu i omladinu u selu Kusci kod Gnjilana.

Turnir je sinoć održan u organizaciji Društva dobrovljnih davlaca krvi “Sveti Jovan Vladimir” koje djeluje pri Sabornom hramu na Topolici, a pod pokroviteljstvom Humanitarne organizacije “Svi za Kosmet” iz Beograda.

“Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali, a posebno donatorima koji su dali 2.000 evra uz želju da ostanu anonimni! Naravno, to ne umanjuje, ni najmanje, značaj svakoga ko je donirao i jedan jedini evro”, rekao je Slavko Klisić u ime organizatora turnira.

Klisić je naglasio da je više nego ponosan na sve svoje Barane, svih vjera.

Učesnici i posjetioci turnira imali su čast i da prvi put u Crnoj Gori uživo čuju anđeoski glas mlađane Pavline Radovanović iz Orahovca, koja je specijalno za ovu priliku bila gost na ovom izuzetnom događaju.

Ostavite komentar: