Automobil potpuno smrskan! Mlada žena poginula u jezivoj saobraćajnoj nesreći VIDEO

Mlada 25-godišnja vozačica poginula je u ponedjeljak ujutro na otvorenom djelu lokalne ceste Kloštar Podravski-Kozarevac gdje je automobilom skrenula s ceste i udarila u stablo, saopštila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Teška nesreća dogodila se oko 7.40, a 25-godišnja vozačica je od zadobijenih povreda preminula na mjestu nesreće.
Zbog obavljanja uviđaja lokalna cesta Kloštar Podravski-Kozarevac je zatvorena te se saobraćaj preusmjerava okolnim pravcima.

 

 

Prometna nesreca kod Pikove dame. Više na –> https://epodravina.hr/foto-video-hitna-odvela-osobu-nakon-prometne-nesrece-kod-podravke/

Objavljuje Epodravina.hr u Petak, 26. studenoga 2021.

Još uvijek nisu poznati detalji nesreće. Automobil je potpuno smrskan, bukvalno se oblijepio uz stablo. Portal ePodravina navodi kako nije moguće razabrati ni marku, navodno se radi o “alfa romeu”. Silina udara sugeriše da se ovdje moguće radi o neprilagođenoj brzini.
Vatrogasci i policija i dalje čiste saobraćajnicu i rade na uviđaju, a spomenuta cesta je zatvorena za saobraćaj. Policija preusmjerava saobraćaj već u blizini kružnog toka u Kloštru Podravskom, a sama nesreća dogodila se otprilike tri kilometra dalje, u blizini Kozarevca, piše Index.

Ostavite komentar: