“Au, tebra, ubiće me ćale”: Tinejdžer se “audijem” zakucao u “maricu”, policajac bio u komi

Jedan policajac teško je povrijeđen u udesu koji se dogodio 23. septembra, u Šajkašu kraj Titela, kada se u “maricu” zakucao “audi” u kojem je sjedio devetnaestogodišnji M. K, navodi “021.rs”.

U nezgodi je bilo još povrijeđenih, a utvrđeno je da je mladić bio u alkoholisanom stanju u trenutku udesa. Te večeri se u Šajkašu slavila seoska zavjetna slava, dodaje pomenuti portal.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je imao 2,16 promila alkohola u krvi. Dvojica policajaca su se nalazila iza “marice”, čija su zadnja vrata bila otvorena. U tom trenutku naletio je devetnaestogodišnjak, koji je udario u vozilo policije.

Jedan od policajaca pokušao je da upozori vozača, kako bi usporio, ali nije vrijedilo. Mladić je udario u kombi vozilo, silina udarca je odgurnula “maricu”, povrijedivši policajce koji su se nalazili u blizini. Prema saznanjima “021.rs”, teško je povrijeđen policajac, otac dvoje djece, koji se nalazio u komi nekoliko dana i koji se trenutno oporavlja.

Devetnaestogodišnjak se tereti za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a Osnovni sud u Novom Sadu mu je odredio pritvor od mesec dana.

Iz pritvora je izašao krajem oktobra, nakon čega priča o udesu dobija novu dimenziju. Supruga jednog od policajaca na Facebook je podijelila snimke sa TikTok-a, sa naloga sa imenom mladića koji se tereti za izazivanje udesa.

Na jednom snimku vidi se razlupani audi, dok se u pozadini čuje “au, tebra, ubiće me ćale, ogreb'o sam ovo”, što je rečenica koju koriste TikTok-eri kao podlogu za snimke na kojima su prikazani razlupani automobili.

Drugi snimak predstavlja kompilaciju fotografija automobila prije i poslije udesa, a pojavljuje se i fotografija policijskog vozila koje odvozi šlep služba.

Snimci su okačeni početkom novembra, ali ih više nema na TikTok nalogu.

Ostavite komentar: