Aleksandar Vučić zbog zdravlja mjesec dana ne smije da leti avionom

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić narednih mjesec dana neće letjeti avionom zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodnih dana, saznaje „Blic“. Vučić je već otkazao posjetu Iranu koja je bila planirana za 22. novembar, a potom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

„Predsjednik Vučić je imao dobru volju, planirao je da uprkos svemu što mu se krajem prethodne nedjelje dogodilo otputuje u Teheran, ali je, ipak, po savjetu ljekara morao da odustane“, navodi „Blic“.

Ljekari sa Vojnomedicinske akademije bili su izričiti — let avionom mogao bi da izazove pogoršanje zdravstvenog stanja i sve dok se ono ne stabilizuje, Vučić će morati da izbjegava ovaj vid prevoza.

„Prepisana mu je terapija koje mora da se pridržava, a u narednim nedjeljama morao bi sve svoje aktivnosti makar da prepolovi. Sve posjete koje su već zakazane i koje će silom prilika biti pomjerene, samo će biti odložene za neki drugi datum“, otkriva isti izvor.

Inače, Vučić će se sutra prvi put pojaviti u javnosti od petka i konferencije za štampu povodom otvaranja bulevara u Beogradu na vodi. Sastaće se sa predstavnicima kompanije „Azvirt“, saopštila je pres-služba predsjednika, prenosi Sputnik.

 Ostavite komentar: