“Ako treba seks zbog posla da niko ne zna”: Jutki potvrđena presuda, ide u zatvor

Bivšem predsjedniku Opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki potvrđena je kazna od tri mjeseca zatvora za krivično djelo nedozvoljene polne radnje nad saradnicom Marijom Lukić, saznaje Blic.

“Potvrđena mu je kazna i on mora u zatvor”, rekao je kratko za Blic  Borivoje Borović, advokat Marije Lukić.

Marija Lukić, koja je Milutina Jeličića Jutku prijavila za polno uznemiravanje, izjavila je za Blic da nije iz suda još ništa dobila, ali da je advokat Borović obavijestio da je presuda potvrđena.

Tužilaštvo je za Jeličića tražilo jedinstvenu kaznu od sedam mjeseci zatvora za oba krivična djela, a Jutka od početka procesa smatra da mu se sve “pakuje” jer je riječ o političkom procesu.

Podsećanja radi, prošle su pune dvije godine od kako je Marija Lukić na Facebooku objavila dio od nevjerovatnih 15.000 gnusnih SMS poruka koje je tokom dve godine dobijala od svog nadređenog Milutina Jeličića.

“Ljubkam, želkammmmmm te, srceeeee. Kad ćemo se volkatiiii, već, veććć dve godine prođoše”, napisao je Jeličić u jednoj od poruka Mariji Lukić. Veoma često Jelićić je u prepisi koristio izraze poput “ljubkam” i “volkam”.

“Ma, snaći ćeš se ti. Ne sumnjam ja u tebe. Lepa si, zgodna si. Ako treba seks zbog posla da niko ne zna, ako ti traži neki privatnik, što da ne i ja da sam žensko, prihvatio bih”, napisao je Jutka jednom prilikom.

Suđenje Jeličiću prošlog ljeta je iz Brusa izmešteno u Kruševac odlukom Vrhovnog kasacionog suda, zbog pritisaka lokalne javnosti.

Ostavite komentar: