Automehaničari imali pune ruke posla: Zbog velike greške točili pogrešno gorivo u vozila

19.02.2024. | 21:19

​Na benzinskoj pumpi Ine u Primoštenu na točilici za Eurosuper gorivo, odnosno benzin, greškom se našlo dizelsko, saznaje “Dalmacija Danas”. Jedan motociklista za spomenuti portal kazao je da su mnogi vozači u svoja vozila natočili pogrešno gorivo te da su zbog toga pohitali u prve automehaničarske radnje.

“Da, to je tačna informacija. Ina je priznala grešku i mi smo reklamirali ovaj slučaj. Sigurno desetak ljudi bilo je oštećeno zbog točenja pogrešnog goriva”, kazao je motociklista koji je u svoj motor takođe natočio pogrešno gorivo.

Ina je, tvrdi, uvažila prigovor oštećenih vozača, priznala grešku i obećala snositi eventualne troškove kvarova na automobilima i ostalim vozilima.

“Odmah su obavili dodatne provjere. Na kraju su zaključili da su pogriješili te zabranili točenje na tom mjestu gdje je uliveno pogrešno gorivo”, rečeno je za “Dalmaciju Danas”.

Motociklista je dodao:

“Ja sam motociklista, imam svoj motoklub i baš smo se spremali za jednu vožnju. Međutim, kako sam rekao, došlo je do greške, pa smo nekoliko sati morali ispumpavati gorivo iz motora. Moje vozilo je dosta novo, pa sam brzo primijetio da nešto nije kako treba”, dodao je on, a prenosi “Index”.

Oznake: Hrvatska, Pumpa, Točenje