Pronađena tri tijela u septičkoj jami u Surčinu, tri osobe uhapšene

Tri osobe uhapšene su za pomaganje u trostrukom ubistvu u Surčinu za koje se sumnjiči Dragoslav Јovanović (25).

Tijela muškarca Neđe Š. (42), njegove majke Darinke Š (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Јovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava.

Prema prvim informacijama sa terena, postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama prije nego što ih je ubio, prenose Večernje novosti.

Kako se navodi, za Š. N, Š. D. P. M, nestanak je prijavljen 10. juna i za koje je otac Dragoslava Јovanovića posumnjao da ih je njegov sin ubio.

Prema tragovima iz istrage, Dragoslav Јovanović navodno je pozvao radnicu iz svoje perionice, kazao joj da ima poseban zadatak za nju, i da će joj dobro platiti – ali da “drži jezik za zubima“, a žena je ispričala policiji da je u njegovom BMW X5 bilo tragova krvi, prenosi RTRS.

Јovanović je, inače, izvršio samoubistvo nakon što je u novobeogradskom bloku 45 prošle nedjelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Јovanović (25), pred njihovim jedanaestomjesečnim djetetom koje je bilo u kolicima.

Ostavite komentar: