Turistička organizacija Banja Luka i Banja Vrućica potpisali su sporazum o saradnji

Direktori banjalučke Turističke organizacije Irena Radojević i Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica” Dragan Bogdanić potpisali su sporazum o saradnji.

Direktori banjalučke Turističke organizacije Irena Radojević i Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica” Dragan Bogdanić potpisali su sporazum o saradnji čiji je cilj da turistima koji posjete jednu od ove dvije destinacije budu preporučeni potencijali druge.

Bogdanić je pojasnio da ovaj sporazum podrazumijeva da će korisnici usluga u Banji biti upoznati o turističkoj ponudi Banjaluke, a da će turistima koji posjete ovaj grad biti predstavljene i preporučene usluge Banje Vrućice.

– Cilj nam je i da postanemo baza za edukaciju radnika potrebnih u turizmu i ugostiteljstvu – rekao je Bogdanić novinarima u Banjaluci nakon potpisivanja sporazuma.

Prema njegovim riječima, sporazum je potpisan na obostranu korist i u najboljem svjetlu će predstaviti Banjaluku i Banju Vrućicu, a time i Republiku Srpsku.

Radojevićeva je rekla da je sporazum sa Banjom, koja postoji već 100 godina, potpisan na pet godina.

– Naša očekivanja o porastu broja posjeta Banjaluci su opravdana jer ćemo kroz potpisani sporazum razvijati i unapređivati sve aspekte turizma u Banjaluci i u Vrućici, a Banjaluka će učvrstiti svoju poziciju na turističkoj mapi, pojasnila je Radojevićeva.

Ona je navela da očekuje da će u pet godina biti napravljeni veliki pomaci na obostrano zadovoljstvo.

 

Izvor:(Novosti.rs)Ostavite komentar: