Robert de Niro nazvao Donalda Trampa neostvarenim gangsterom

Američki glumac, režiser i producent Robert de Niro ponovo je kritikovao američkog predsjednika Donalda Trampa nazvavši ga „totalnim gubitnikom“ i „neostvarenim gangsterom“.

Na prošlogodišnjoj ceremoniji dodjele nagrada “Tony awards”, poznati glumac izneo je svoje mišljenje o američkom predsjedniku, poručivši mu, da je njegov IQ vrlo nizak.

De Niro je tokom nastupa na Late Showu sa Stefanom Kolbertom naglasio kako je pokušao Trampu da pruži šansu, poslije izbora za predsjednika, ali da se tip pokazao kao totalni gubitnik.

De Niro je jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije, koji je osvojio dva Oskara. Uskoro se vraća u gangsterski žanr sa filmom The Irishman, na Netflixu, koji će ga ponovno ujediniti s režiserom Martinom Skorsezeom.

Kada je Kolbert upitao de Nira zašto je publika toliko zaljubljena u gangsterski žanr, glumac je istakao da ljudi vole odmetnički tip, osim što sada imamo bijelog gangstera u Bijeloj kući.

Čak i gangsteri imaju moral i imaju etiku. Oni imaju svoje kodove i zna se kad nekome daju riječ. Sve što imate je vaša riječ. Ovaj tip, čak i ne zna što to znači, istakao je glumac.

„Mislio sam da će on kao njujorčanin razumeti različitosti jednog grada, ali on je gori nego što se mislilo. Šteta je. To je loše za ovu zemlju“, rekao je de Niro, prenosi RTS.

.

Ostavite komentar: