Nadal staje na „ludi“ kamen, Đoković i Federer bez pozivnice

Španski teniser Rafael Nadal ženi se na Majorci dugogodišnjom djevojkom Ćiskom Pereljo. Na jednom od najskupljih imanja u Španiji, vjenčanju prisustvuje 350 svatova, među kojima i brojne poznate ličnosti.

Novak Đoković i Rodžer Federer nisu dobili pozivnice.

Vjenčanju će prisustvovati veliki broj zvanica iz svijeta sporta i šoubiznisa, a svečanošće svojim prisustvom uveličati i bivši kralj Španije Huan Karlos koji će na događaj doći helikopterom.

Među zvanicama će u tvrđavi Fortaleza, prema pisanju španskih medija, biti pjevač Enrike Iglesias, NBA zvijezda Pau Gasol i legendarni golman Iker Kasiljas.

Veliko interesovanje u medijima je izazvalo da li će druga dva člana teniske „velike trojke“, Novak Đoković i Rodžer Federer, biti među 350 zvanica, ali oni nisu dobili pozive.

Uprkos tome što se spekulisalo da je Federer odbio da dođe, švajcarski teniser demantovao je takve navode.

„Treba da razumijete da ne treba da vjerujete svemu što kažu mediji. Ne znam ništa o vjenčanju, a imam planove tokom vikenda pred turnir u Bazelu“, rekao je Federer.

Jedan od najboljih kuvara, koji ima i Mišelin zvjezdicu, Makarena de Kastro angažovan je za pripremu jela, a par će vjenčati sveštenik Tomi Katala.

Zabranjeno je korišćenje telefona i snimanje uz pomoć drona, a oni koji prekrše pravilo biće kažnjeni od 30.000 do 50.000 evra.

Inače, Rafa i Ćiska su zajedno već 14 godina, a ona je ostavila svoj posao da bi postala projektni direktor u Fondaciji „Rafael Nadal“.

Poznata je po tome što se ne voli javno eksponiranje, a privatni život čuva daleko od javnosti.

 

Izvor:(RTS)Ostavite komentar: