Majkl Daglas: Otkako sam porazio rak bolje planiram svoj život, vrijeme je ograničeno

Majkl Daglas je u intervjuu za Daily Mirror govorio o svojoj karijeri, borbi s bolešću i novim odlukama koje je donio nakon što je napokon pobijedio rak.

“Jednostavno sam počeo bolje planirati svoje vrijeme jer sam postao svjestan koliko malo vremena imam. Ono je sada ograničeno”, rekao je glumac.

Takođe je govorio o tome kako se osjećao nakon što je pobijedio rak grla koji je bio u četvrtoj fazi. Dijagnosticiran je 2011. godine, a ozdravljenje 2013. godine naziva pobjedom i ponovnim rođenjem.

Zvijezda mnogih velikih filmova kaže kako se ljudski prioriteti promijene kada pobijede rak.

“Od tada svijet gledam na dosta ljepši način. Sve mi je čišće i ljepše. Sada više cijenim svoju suprugu, naš brak i našu djecu”, kaže Majkl koji je već 18 godina u braku s glumicom Ketrin Zetom-Džouns. S njom ima dvoje djece, sina Dylana i kćerku Carys. On je u nekoliko ranijih intervjua pričao o svom uspješnom braku s Ketrin te je naglasio da njegova ljubav prema njoj i dalje raste iz dana u dan, prenosi Klix.ba.

“Nedavno smo proslavili 18. godišnjicu braka i naša ljubav samo nastavlja rasti. Mislim da je činjenica da radimo u istoj branši nešto što nas spaja i održava skupa”, rekao je Majkl.

Ostavite komentar: