Karleuša moli Vranješa da povuče tužbu

Jelena Karleuša na sve načine izbjegava da se pojavi na suđenju sa bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom jer se nada da će fudbaler Anderlehta odustati od tužbe za prijetnje i uvrede koje je iznijela na društvenim mrežama nakon što se saznalo za njihovu burnu vezu.

Prvi put su pjevačicini advokati kao razlog za njen izostanak naveli to što nije prošlo četrdeset dana od smrti njene majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta, a drugi put da nije primila poziv. Međutim, treće ročište se približava i pjevačica je odlučila uzeti stvar u svoje ruke, pa je sportisti nedavno poslala poruku preko posrednika.

U njoj je, prema riječima izvora, bila precizna i interesovalo ju je samo šta će Vranješ raditi s tužbom.

– Treće suđenje između njih dvoje se približava, a Jeleni nikako ne ide u prilog da se pojavi, jer zna da će pući još veća bruka i da će na vidjelo izaći još više detalja o njihovoj burnoj vezi koju su imali posljednje dvije godine. Svjesna je toga da mediji pomno prate to ročište i zato se izbjegava pojaviti. Međutim, kad su joj advokati rekli da više nema gdje i mora izaći pred lice pravde, odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i pokuša nagovoriti bivšeg ljubavnika da odustane od tužbe. Rekla je prijateljici da je Vranješu poslala poruku u vezi sa suđenjem, ali da je on nije otvorio i da samim tim ne zna šta da radi – ispričao je izvor blizak pjevačici i dodaje da ona po svaku cijenu želi održati porodicu na okupu.

Najviše se plaši poruka

– Zbog djece želi da se agonija s Ognjenom i njom završi jer su njene nasljednice već velike i imaju pristup društveni mrežama i medijima. Pored toga, želi po svaku cijenu sačuvati brak s Duškom Tošićem, bez obzira na to što zna da je i on njoj bio nevjeran. Jelena je u javnosti pokušala stvoriti sliku idealne porodice i zna da će, kada počne suđenje, sve to pasti u vodu jer Vranješ ima brdo dokaza za sve što se pojavljivalo u novinama – završava izvor, dok su Karleuša i Vranješ bili nedostupni za komentar.
Inače, naredno suđenje između Ognjena i Jelene zakazano je za 31. maj.

Ovoga puta policija će pjevačici uručiti poziv, a ukoliko se ne pojavi, slijedi privođenje.

 

Izvor:(Avaz.ba)

 

Ostavite komentar: