Jedna od naljepših žena uživa u ljubavi s 18 godina mlađim momkom

Nakon što je prije mjesec dana javnosti konačno predstavila svog 18 godina mlađeg momka Nikolu Lefebvrea, italijanska diva i jedna od najljepših žena svijeta Monika Beluči pojavila se s njim u Parizu.

Glumica (54) zablistala je tom prilikom u bijelom elegantnom odijelu, dok se 36-godišnji francuski umjetnik i scenograf odlučio za crnu kombinaciju.

Nagađa se kako je par započeo vezu u maju 2017. godine, četiri godine nakon što se Monika razvela od glumca Vensana Kasela.

Da je u vezi, Monika je potvrdila u intervjuu za “Paris Match” u novembru prošle godine, no nije željela otkriti s kime.

– Čovjek s kojim dijelim život ne bavi se istim poslom kao ja, ali puno putuje. Njegov ritam života poklapa se s mojim – izjavila je tada.

Na pitanje bi li se ponovno udavala, Monika nije dala precizan odgovor ali je ostavila sve karte otvorenima.

– Kada ste već bili dva puta u braku, trebate vremena za razmisliti prije nego što počnete iznova, da pokušate shvatiti što se dogodilo i zašto ste se razveli. Recimo da sam trenutno u fazi učenja – objasnila je glumica.

Monika je od 1990. do 1994. godine bila u braku s modni fotografom Klaudijem Karlosom Basom, a od 1999. do 2015. godine s Kaselom.

 

Izvor:(Dnevnik.hr)

 

Ostavite komentar: