Aki Rahimovski dobio kćerku u 65. godini života

Frontmen Parnog valjka je kćerkicu dobio u vezi s tajanstvenom 37-godišnjom Slovenkom Barbarom Vesel, a dali su joj ime Antonija, prenosi RTL Exkluziv.

Djevojčica je rođena prije tri mjeseca, a vijest je potvrdila majka tajanstvene zdravstvene tehničarke iz Slovenije, prenosi Index.hr.

Par je svoju vezu dosad držao dalje od očiju javnosti, a većinu vremena provode zajedno u Sloveniji.

O Akijevom privatnom životu generalno se zna vrlo malo. Dva puta se ženio, a iz prvog braka ima sina Kristijana, takođe poznatog muzičara. Drugi brak, s tajanstvenom Ingrid, trajao je četrdeset godina te se još do prije par godina pisalo da su srećni zajedno. Zajedno imaju kćerku Dinu.

S Ingrid se skoro nikad nije pojavio u javnosti pa malo ko zna i kako ona izgleda.

“Privatni život treba ostati privatan. Moja supruga nije tražila eksponirati se uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi slikati, i ne slikaju nas. Često se dogodilo da u novinama izađe slika mene s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava?’ Novac nije bitan. Najvažnija je porodica. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu. Nisu to novci, to je porodica”, rekao je 2017. godine za srpski Blic.

 Ostavite komentar: