Zvaničnici Republike Srpske čestitali pravoslavnu Novu godinu

13.01.2019. | 13:52

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je pravoslavnu Novu godinu svim građanima Republike Srpske, koji praznuju po julijanskom kalendaru, uz želje da praznik provedu u miru i radosti.

“Želim vam da praznik provedete u miru i radosti. Neka vam Nova godina donese dobro zdravlje, porodičnu sreću, napredak i blagostanje”, navodi se u čestitki Cvijanovićeve.

I predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku povodom obilježavanja pravoslavne Nove godine.

“U ime Vlade Republike Srpske, i svoje lično ime, svim građanima Republike Srpske i BiH koji praznuju prema julijanskom kalendaru upućujem iskrene čestitke uz želju da vam 2019. godina donese dobro zdravlje, porodičnu sreću i uspjeh. U nadi i uvjerenju da će 2019. godinu obilježiti stabilnost, zajedništvo i društveni razvoj, srdačno vas pozdravljam”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je pravoslavnu Novu godinu svim građanima Republike Srpske uz želju da ovaj praznik provedu u duhu pravoslavlja, humanosti, ljubavi i saradnje, okruženi svojim najmilijima.

“Neka Vam Nova godina donese uspjeh, zdravlje, ljubav, napredak i blagostanje. Srećna i blagoslovena 2019. godina”, navodi se u čestitki Čubrilovića.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je pravoslavnu Novu godinu svim građanima Republike Srpske i BiH koji proslavljaju prema julijanskom kalendaru, poželjevši im dobro zdravlje i napredak u životu.

 

Izvor:(RTRS)