Zvaničnici ispratili Vučića! Stanivuković: Banjaluka nije imala bolji rođendan

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da Banjaluka nikada nije imala bolji rođendan nakon što je ispratio predsjednika Srbije Aleksandar Vučića poslije završetka Svečane akademije povodom Dana grada.

“Nakon razgovora sa gospodinom Vučićem Banjaluku očekuje mnogo projekata. Meni je rekao da izaberem projekte, a Srbija će sve to da odradi sa Beogradom”, rekao je Stanivuković.

Istakao je da je most u Česmi prioritet što je pozdravio i Vučić kao i predstavnici Srpske.

Škola u Vrbanji je takođe dogovorena da bude sagrađena. Istakao je da će Srbija pomoći otvaranje dvije firme u Banjaluci.

“Ima li boljeg rođendana. Svima nam je puno srce. Dobijamo mnogo podrške da Banjaluka ide napred”, rekao je Stanivuković, piše Srpskainfo.

Nakon zvaničnih sastanaka i svečane Akademije, Aleksandar Vučić danas je održao i nenejavljeni sastanak sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, predsjednikom gradske skupštine Mladenom Ilićem i srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Predsjednik Srbije je ranije dobio priznanje počasnog građanina Banjaluke “Ključ grada” i tim povodom poručio da je i on Banjalučanin, a Banjaluka pored Beograda najveći srpski grad.

Vučić se nakon posjete uputio prema aerodromu u Mahovljanima.

Na odlasku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, okupljeni građani ispred Banskog dvora pozdravljali su aplauzom.

Ostavite komentar: