Završen skup u Prijedoru: Pavlović obećao podršku kandidatu “naše koalicije”

U Prijedoru je zavšen skup podrške gradonačelniku Daliboru Pavlovića nakon što je najavio podnošenje ostavke zbog skandaloznih fotografija koje su se pojavile u javnosti. 

Na kraju svog obraćanja okupljenima Pavlović je indirektno potvrdio svoju ostavku i podršku kandidatu koalicije okupljene oko SNSD-a na prijevremenim izborima.

“Zastaću na trenutak, pustiti ovim momcima da vode grad u bolju budućnost, ja ću biti uz njih. Ono što tražim od vas je da svi zajedno izađemo na nove izbore. Ja ću stati iza sljedećeg kandidata kojeg izabere naša koalicija. Moram, ljudi, odmoriti mjesec dana. Ne mogu više ovako! Moram da se posvetim porodici i mom zdravlju koje je ozbiljno narušeno i moram sebi dati prostora za oporavak. Poslije svega ovog, staću pred vas još jači”, poručio je na kraju skupa Dalibor Pavlović, navodi “Kozarski.com”.

Sutra u 18 časova trebalo bi da bude održana sjednica Gradskog odbora SNSD-a Prijedor na kojoj će se pričati o aktuelnoj političkoj situaciji u ovom gradu.

Pavlović je u obraćanju okupljenima danas rekao da je ponosan na predsjednika SNSD-a Milorada Dodika koji ga je, kako je naveo, podržao.

“Danas me tri puta zvao da me podrži”, istakao je Pavlović.

Dodik je u četvrtak nakon što su skandalozne fotografije osvanule u javnosti zatražio Pavlovićevu ostavku.

Pavlović je i danas za sve optužio opoziciju u Prijedoru. Istakao je da su mu radili o glavi i da su za to koristili i crnu magiju.

 

Ostavite komentar: