Za Nešića je pomoć koju je Dodik najavio malena: Narodu u Srpskoj nije dovoljno da imitira Srbiju

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić nije zadovoljan današnjom najavom lidera SNSD-a Milorada Dodika da mladi, penzioneri i borci u Republici Srpskoj dobiju jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 KM.

Kako kaže, narodu u Srpskoj nije dovoljno da imitira Srbiju, nego je zaslužio da “ličimo na Srbiju koja je svoje građane pomagala jednokratno sa 100 evra”.
“Odlazeći član Predsjedništva Milorad Dodik na ovaj način neuspješno pokušava da zamaskira potpuno odsustvo rezultata u ključnim oblastima za ove kategorije stanovništva u Republici Srpskoj. Kada ga pobjedim u trci za srpskog člana Predsjedništva a politika trećeg puta preuzme odgovornost u Republici Srpskoj garantujem da ćemo suštinski voditi računa o mladima, borcima i penzionerima”, naveo je Nešić.
On je otkrio plan.
“Izgradićemo 1.000 stanova za četiri godine za mlade bračne parove, borce i višečlane porodice. Prosječna penzija biće 50 odsto prosječne plaće a mjesečna i godišnja boračka naknada biće veća za 50 odsto. I ako ovo ne postignemo za našu Republiku Srpsku, neće me narod morati sklanjati jer riječ je riječ i skloniću se sam”, poručio je Nešić.
Podsjećamo, Dodik je danas najavio da će mladi, penzioneri i borci u Republici Srpskoj dobiti jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 KM.

Ostavite komentar: