Za bolju budućnost građana Semberije: Zajedničko djelovanje mladih iz stranaka koje podržavaju Mićića

U prostorijama Stranke demokratske Srpske Semberija (SDSS) danas je održan sastanak predstavnika aktiva mladih svih političkih stranaka koalicije koja podržava Miću Mićića kao kandidata za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima i najavljene zajedničke akcije za bolju budućnost građana Semberije.

“Mladi u ovom gradu imaju iste ciljeve, želje, često i probleme, a najbolji način da se problemi riješe i ciljevi i želje ostvare jeste upravo zajedništvo”, rekao je nakon sastanka Mićić. On je ocijenio da je mnogo toga u Bijeljini urađeno da se poboljša kvalitet života stanovništva i da je to pokretačka snaga da se tako, zajednički, nastavi i dalje, saopšteno je iz SDSS.

Osim predstavnika aktiva mladih, sastanku na kojem je diskutovano o osnivanju zajedničkog izbornog štaba ovih stranaka prisustvovao je i predsjednik Izbornog štaba SDSS Predrag Jović.

Iz ove stranke je najavljeno da će Izborni štab ubuduće zasjedati jednom sedmično i planirati zajedničke akcije kojima će se doprnositi promociji grada, realizaciji projekata i stvaranju kvalitetnijeg i ljepšeg ambijenta za život.

“Cilj je svima isti – bolja budućnost za građane Bijeljine, a jedinstvo je jedan od preduslova da se u tome uspije”, poručili su mladi iz političkih stranaka koje podržavaju Mićića.

Ostavite komentar: