Vulićeva odgovorila: Šarović i Borenović neka se jave kada u svojim gradovima dobiju kao SNSD u Doboju

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Doboja Sanja Vulić istakla je da je SNSD jedini i ubjedljivi pobjednik u Doboju koji je na ponovljenim izborima u ovom gradu ponovo dobio svog gradonačelnika i 16 odbornika u gradskom parlamentu.


“Opozicija, koja je dobila pet puta manje glasova, pokušava zamjenom teza da nađe opravdanje zašto već danas neki od njih nisu podnijeli ostavke. Oni su, voljom građana, ponovo doživjeli debakl u Doboju”, rekla je Vulićeva u izjavi za Srnu.

Ona je naglasila da je opozicija nametnula Dobojlijama trošak od 600.000 KM koliko su koštali ponovljeni izbori u Doboju, a na kraju je samo PDP dobio jedan mandat, dok je SDS završio ispod izbornog praga.

“Nisu uspjeli da svojim, kako su rekli, desantom i terorom svojih dobro plaćenih portaloida uvjere birače da su oni budućnost Doboja. Boris Jerinić i SNSD-ova lista, koju sam predvodila, pobijedili su voljom naroda. Opozicija se nadala našem porazu, a rezultati pokazuju da smo iz svega izašli još jači i složniji. Dobojlijama, hvala, nećemo ih razočarati”, istakla je Vulićeva.

Ona je ocijenila da “Mirko Šarović, Branislav Borenović i njima slični nisu sposobni ni za šta drugo osim za spinove i optužbe na račun SNSD-a”.

“Kada u svojim gradovima dobiju podršku birača koliko smo mi dobili u Doboju, onda neka pobjednicima traže mane. Danas je važna samo jedna činjenica, a to je da Dobojlije vole SNSD, a SNSD ostaje odan Dobojlijama”, poručila je Vulićeva.

Ostavite komentar: