Vulić: Mektić ne poštuje ništa i ništa mu nije sveto

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da poslanik SDS-a u ovom domu Dragan Mektić želi “primitivnim i vulgarnim opaskama da se dodvori samo njemu znanim tutorima”.

“Seksizam jest jednako Dragan Mektić! Da li postoji jedna žena koja zemljom hoda, a da je po njemu za poštovanje? Vrijeđati jednu majku, suprugu, pedagoga, sportistu i na kraju predsjednika Republike može samo onaj muškarac kog prati fenomen `menterapting` (manterrupting)”, navela je Vulićeva povodom Mektićevih objava na društvenim mrežama.

Vulićeva je upitala do kada će ovaj čovjek “kontaminirati javni prostor” svojim opaskama, ističući da Mektić smatra da je “situacija što gore, to bolje” povoljnija za njegovu “političku karijeru”.

“Šta očekivati od čovjeka čije se iskustvo s borbom protiv pandemije svodi na `nešto i ne poštujem propisane mjere`. Ne poštuje on ništa i ništa mu sveto nije. Kad krene da moli za svoj opstanak na političkoj sceni razne ambasade, zanima me šta će njima reći na seksizam koji zastupa, a protiv koga se savremeni svijet bori”, navela je Vulićeva.

Prema njenim riječima, obezvređivati jednu ženu može samo Mektić, a za takve kao što je on, Žan Reno je davno dao definiciju – “svi negativni, prepotentni, zlobni, neosjetljivi, bezobrazni i bezobzirni ljudi su samo nesrećni”.

Podsjetimo, Mektić je napisao kako je očigledno da je Željki Cvijanović bitnije da je Republika Srpska u procesu imunizacije bolja od Federacije BiH, nego to što je i taj proces imunizacije u Republici Srpskoj minimalan i nedovoljan.

“Budale, njoj je bitno da je bolje nego u Federaciji BiH (ja mislim da je to isto), a nije joj bitno što je to nedovoljno i što je to ispod svakog minimuma. Njoj je bitno da komšiji krepa krava”, napisao je Mektić na Tviteru.

Ostavite komentar: