Vukanović u parlamentu poručio: Autom ću blokirati puteve u Republici Srpskoj VIDEO

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, najavio je da će automobilom blokirati puteve u Srpskoj.

On je na sjednici NSRS-a kritikovao sporu izgradnji puteva. Naročito se osvrnuo na put od Foče prema Crnoj Gori, odnosno prilazu Šćepan Polje.

“Radove ste počeli pred izbore, 16. septembra, na putu Šćepan Polje. Znate koliko ste napravili, samo 10 centimetara. Pravite nas budalama, ponižavate nas, vrijeđate nas, gazite nas”, poručio je Vukanović vladajućim strukturama na sjednici NSRS-a.

Nažalost, dodao je “Hercegovci suicidalno to podržavaju jer vole da ljube lance”.

“Ne mogu da nijemo posmatram da nas 18 godina pravite budalama. A nabrojaću vam takvih pet dionica. Srbija je dala 5,5 miliona kao donaciju i te pare su nestale misteriozno”, kazao je on.
Dodao je da će preduzeti druge mjere.

“O ovome više neće da diskutujem, a vi me proglasite budalom, nego ću kolima blokirati auto-put i puteve Republike Srpske, čim ih vrate, i platiti kaznu za to”, rekao je Vukanović.

Podsjetimo da je policija u Trebinju oduzela Vukanoviću automobil nakon što je iz protesta blokirao ulaz u gradske institucije.

Ostavite komentar: