Vukanović podržao kandidata opozicije: Pobjeda Stanivukovića uvod u veliku narodnu pobjedu 2022. godine

Poslanik u Klubu SDS Nebojša Vukanović pružio je danas podršku Drašku Stanivukoviću, kandidatu za gradonačelnika Banjaluke i odborničkoj listi Srpske demokratske stranke u Banjaluci.

“Draškova pobjeda u Banjaluci je važna za konačnu pobjedu opozicije 2022. godine. Energija koju Draško Stanivuković donosi je garancija da će 15. novembra odnijeti pobjedu nad svojim protivkandidatom“, istakao je Vukanović.

Poslanik u Klubu SDS je naglasio da je pored pobjede Draška Stanivukovića važno da i opozicione odborničke liste ostvare dobre izborne rezultate koje će garantovati da Draško Stanivuković napravi stabilnu i iskrenu većinu u banjalučkom paralementu.

“Lista Srpske demokratske stranke za skupštinu grada Banjaluka ima mnoštvo kvalitetnih, odlučnih i obrazovanih ljudi i uspjeh liste SDS-a je garancija da će pobjedu Draška Stanivukovića pratiti i stabilna odbornička većina u Skupštini grada Banjaluka”, kazao je Vukanović.

Nakon izjava za medije Nebojša Vukanović i Draško Stanivuković razgovarali su sa građanima Banjaluka okupljenim na Trgu Krajina i naglasili da je podrška koju svakodnevno dobijaju od građana znak ispravnosti politike koju već dvije godine vode iz poslaničkih klupa.

Ostavite komentar: