Vukanović oduševljen Nešićevom kandidaturom: Pokazuje svoje pravo lice

Oduševljen sam time što se Nenad Nešić kandiduje za člana Predsjedništva BiH jer pokazuje svoje pravo lice; bolje sad, nego kad se napravi vlast, ističe narodni poslanik Nebojša Vukanović, lider liste “Za pravdu i red”.

“Ja sam to najavio prije godinu dana i potvrdilo se. Pa šta drugo reći, nego da mi se da kruna za najjača predviđanja. Sve što sam najavio događa se. Nešić je pokazao svoje pravo lice. Odlično će to naplatiti od Milorada Dodika i od SNSD-a. Neka ovo bude nauk opoziciji u Republici Srpskoj da bi napokon trebali da počnu da slušaju ono što ja govorim”, rekao je Vukanović za “Nezavisne novine”.
Vukanović je ocijenio da su koketiranja sa Nešićem skupo koštala opoziciju kada je riječ o reputaciji u javnosti.
“Režim Milorada Dodika ne može se nikako dobiti tako što se od političke scene pokušavaju praviti splačine, pa da sve što ostane od Dodika treba da dođe kod nas u opozociju”, naveo je Vukanović.
Podsjetimo, kako su “Nezavisne novine” već objavile, Nenad Nešić, lider DNS-a, biće kandidat te stranke za člana Predsjedništva BiH, dok će potpredsjednik DNS-a Radislav Jovičić biti kandidat za predsjednika Srpske.

Ostavite komentar: