“Vodimo politiku razvoja rubnih opština”: Čubrilović pozvao građane da glasaju za Demosovu listu

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović istakao je danas u Ribniku da ova stranka vodi politiku razvoja svih opština, a posebno manjih rubnih, koje spadaju u red nerazvijenih i izrazito nerazvijenih lokalnih zajednica.

Čubrilović, koji je prisustvovao predstavljanju kandidata Demosa za odbornike u Skupštini opštine Ribnik, naglasio je da su razvoj, pravilno iskorištavanje prirodnih resursa i pronatalitetna politika osnova na kojoj će Demos insistirati kako bi se poboljšao životni standard i omogućila stabilnost Republike Srpske.

“Pozivamo građane da glasaju za Demosovu listu, te za nezavisnog kandidata za načelnika Ribnika Dragana Karaća, kojeg Demos podržava. Pozivam i sve političke subjekte da vode korektnu i principijelnu kampanju”, rekao je Čubrilović novinarima u Ribniku.

Nosilac Demosove liste za odbornike u Skupštini opštine Ribnik Marko Čeko istakao je da ova stranka vodi fer kampanju, poštujući građane i konkurente, te epidemiološke preporuke. On je rekao da Demos očekuje značajnu podršku građana i da je realno da osvoji dva odbornička mandata.

Dragan Karać, nezavisni kandidat za načelnika opštine, rekao je da očekuje veliku podršku građana i pobjedu na predstojećim izborima. Karać je naglasio da ima dobar razvojni program koji predviđa privredni preporod Ribnika, posebno u drvoprerađivačkoj industriji, pravilnom iskorištavanju šumskih resursa i otvaranju pogona za finalnu proizvodnju u ovom sektoru.

On je istakao da bi se na taj način zaposlilo lokalno stanovništvo, stvorili uslovi za ostanak mladih i razvoj Ribnika. Karać je naveo da su privredni razvoj i pronatalitetna politika siguran način da se sačuva ova opština i zaustavi odliv stanovništva.Ostavite komentar: