Višković sa Udruženjem penzionera: Isplata 100 KM jednokratne pomoći odvija se nesmetano

Isplata 100 КM jednokratne novčane pomoći penzionerima odvija se nesmetano širom Republike Srpske, rečeno je na sastanku predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa delegacijom Udruženja penzionera Republike Srpske, koju je predvodio predsjednik Udruženja Ratko Trifunović.

Na sastanku u Banjaluci je razgovarano i o dosadašnjoj saradnji Udruženja penzionera i Vlade i aktivnostima na daljem poboljšanju standrada penzionera u Republici Srpskoj.

Trifunović je zahvali Viškoviću na odličnoj saradnji Udruženja i Vlade Republike Srpske u proteklom periodu, istakavši da su sve potrebe penzionera nailazile uvijek na potpuno razumijevanje premijera i Vlade Republike Srpske.

“U Vladi Republike Srpske vrata su nam uvijek bila širom otvorena. Vlada i premijer Višković uvijek su iskazivali potpuno razumijevanje za potrebe penzionera i ulagali su maksimalan napor da bi penzije i druga davanja za penzionere bili povećani kad god je za to bilo mogućnosti”, rekao je predsjednik Udruženja penzionera.

Predstavnici Udruženja penzionera istakli su da je u mandatu Vlade premijera Viškovića urađeno mnogo kada je riječ o povećenju penzija i poboljšanju ukupnog položaja penzionera u Republici Srpskoj, te izrazili uvjerenje da će odlična saradnja Udruženja i Vlade biti nastavljena i u narednom periodu.

Višković se zahvalio predstavnicima Udruženja penzionera na odličnoj i konstruktivnoj sradnji i istakao da riječi podrške koje su mu upućene predstavljaju za njega, kao predsjednika Vlade, veliku satisfakciju.

“Pored svih teškoća i odgovornosti koje nosi angažman na funkciji predsjednika Vlade Republike Srpske, riječi podrške koje ste mi uputili, predstavljaju za mene veliku satisfakciju”, rekao je premijer Višković.

Današnjem sastanku prisustvovali su i predsjednik Upravnog odbora Udruženja penzionera Republike Srpske Slobodan Brdar, te direktor Fonda PiO Republike Srpske Mladen Milić.

Ostavite komentar: