Višković: Policija garant bezbjednosti građana Republike srpske

Premijer Republike Srpske Radovan Višković čestitao je 4. april – Dan Policije Republike Srpske, te istakao da je policija garant bezbjednosti Srpske i njenih građana i da Vlada Srpske ostaje čvrsto opredijeljena da u kontinuitetu radi na njenom daljem opremanju i modernizaciji.

Višković je Dan Policije čestitao ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, sa željom da, kao i do sada, nastave da uspješno obavljaju svoje zadatke, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

“S ponosom mogu da kažem da je policija Republike Srpske danas jedna od najuspješnijih policija u regionu, što njeni pripadnici svakodnevno pokazuju svojim predanim radom i uspješnim izvršavanjem svih svojih zadataka, posebno sada, u uslovima pandemije virusa korona, tokom koje su pripadnici naše policije pokazali izvanrednu zrelost i odgovornost”, naveo je Višković u čestitki.

On je istakao da se svi u Srpskoj, obilježavajući Dan policije, sa ponosom sjećaju i odaju priznanje svim pripadnicima policije koji su u odbrambeno-otadžbinskom ratu položili svoje živote u odbrani Republike Srpske da bi građani danas živjeli u miru i slobodi.

 

 

Ostavite komentar: