Višković: Narednih dana analiza izbornih rezultata u svim opštinskim odborima SNSD

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je Srni da je večeras u Gradskom odboru ove stranke u Bijeljini izvršena prva preliminarna analiza izbornih rezultata u ovom gradu, gdje je partija postigla dobar rezultat i imala dobar rast.

Višković je naveo da zajednički kandidat Mićo Mićić nije izabran za gradonačelnika, iako je imao podršku SNSD-a.

– Do toga nije došlo toliko greškom naše partije. Pravili smo analizu da vidimo ko je tome doprinio i ko to na neki način nije podržao zajedničkog kandidata na gradonačelnika – rekao je Višković poslije sastanka u Gradskom odboru SNSD-a.

Prema njegovim riječima, u narednim danim biće analizirani rezultati u svim opštinskim odborima SNSD-a širom Republike Srpske koji nisu ostvarili zacrtani plan a s ciljem da pripreme stranke za opšte izbore 2022. godinu.

– Tamo gdje bude potrebno da se provedu unutrastranački izbori, biće provedeni bez ikakvog stresa, ljutnje. Želimo da napravimo što bolju instrastrukturu za izbore 2022. godinu – istakao je Višković.

On je naglasio da je SNSD pobjednik ovih izbora, a gubitnik kao što se želi napraviti neki medijski spin.

– SNSD ima najveći rast pojedinačno, kao i rast broja načelnika, gradonačelnika i odbornika. Јedino gdje nismo ostvarili svoj cilj jeste izbor gradonačelnika u Bijeljini i Banjaluci, ali niko ne želi da priča o tome da smo poslije 20 godini prvi put osvojili pobjedu u Prijedoru, Gacku ili nekim drugim lokalnim zajednicama – rekao je Višković.

 

 

Ostavite komentar: